Főoldal Családbarát Panzió

Család- és gyermekbarát panzió

Kedves Vendégeink!


Közeleg a vakáció, a nyári szünidő mikor is adott a lehetőség, hogy együtt lehessünk gyermekeinkkel. Ugyanakkor az esetleg gondot is jelenthet számunkra, hogy az izgőmozgó gyerkőcök mellet a megérdemelt pihenést, relaxálást hogy iktassuk be a közös nyaralásba.

Ehhez szeretne segítséget nyújtani panziónk, a kisebb és nagyobb gyerekek mozgás és játékigényének kielégítése mellett a felnőttek lazítós pihenését is biztosítani szeretnénk.


Miközben a gyerekek szabadtéri játszóterünkön ugrálhatnak, csúszdázhatnak, homokozhatnak, kosarazhatnak, röplabdázhatnak, stb, ki-ki korosztálya és igénye szerint, addig a szülők a fedett/nyitott teraszon üldögélve esetleg egy hűs koktél mellett figyelemmel kísérhetik a gyermek tevékenységét.

Ha épp nincs szükség a személyes felügyeletre akkor egy frissítő, relaxáló masszázst kaphatnak, igény szerint használhatják jól felszerelt fitnesz termünket.

Az esti órákra is biztosítjuk a tartalmas időtöltést, alagsori hűs játéktermünkben többek közt pingpongozhatnak, biliárdozhatnak, dartsozhatnak vagy kipróbálhatják „szerencséjüket” a pókerasztal mellett.


Miután minden bizonnyal nem csak a panzióban kívánják eltölteni a vakációt, ehhez is segítséget nyújtunk. Programajánlónkkal a közvetlen és kicsit távolabbi környék kiránduló útjait, látnivalóit is megismertetjük vendégeinkkel. A „csendes sport” kedvelői részére hétvégenként rendelkezésre áll a csolnoki horgásztó.

Egy hosszabb kirándulás keretében a párkányi Vadas strandfürdőt és Párkány  egyéb látnivalóit (műemlékek - kastély, körtemplom, esztergomi bazilika, stb.- múzeumok - Városi Múzeum, Keresztény Múzeum, stb. - sportlétesítmények - termálfürdő, aquapark, bowling központ- rendezvények - nyári zenei fesztivál, Simon - Júdai vásár – 400 éves tradíció) is élvezhetik vendégeink.


Kérjük tekintsék meg akciós családi csomag ajánlatunkat!