Főoldal Romantikus hétvége


Romantikus hétvége

Szeretne kellemes meglepetést szerezni álmai hölgyének / urának?

Szeretné, ha azt érezné párja, hogy ő a legnagyobb mázlista, mert Ön lehet a kedvese?

Kápráztassa el őt, lepje meg egy romantikus hétvégével! Mi gondoskodunk az Önök kényelméről és biztosítjuk a romantikus környezetet.

Miért érdemes a Pollushof vendégének lenni?

MERT igyekszünk igényét úgy kiszolgálni, hogy szép emlékekkel, maradandó élményekkel gazdagodva, jó érzésekkel, gondoljon a nálunk töltött napokra, órákra.

MERT vendégeink igazi élményözönben részesülhetnek akkor is, ha aktívan szeretnének pihenni. Játéktermünk, fitnesz- és wellness részlegünk, játszóterünk, és az új mozipub sokszínű lehetőséget kínálnak a vidám, önfeledt, tartalmas időtöltésre.

MERT a Gerecse hegység panziónkat körülölelő sűrű erdőségei friss, tiszta levegőt biztosítanak a tökéletes testi és lelki feltöltődéshez.

De a természet közelségét nem csak a környező erdőkben élvezheti Ha belefeledkezve szemlélgeti terráriumaink, akváriumaink különleges "lakóinak" sajátságos kis életét, talán megérezheti a természet legfőbb üzenetét;

Az élet szép!

MERT panziónk kötöttségektől mentes oldott légköre igazán alkalmas arra, hogy csak önmagára figyelhessen, teljesen ellazulhasson.

MERT éttermünkben biztosan talál fogára valót, válogathat a kímélőbb ételekből, a hagyományosabb ízekből és az ételkülönlegességekből egyaránt. Mottónk: Házias ízek különlegesen!

S MERT a legfőbb mérce számunkra az Ön elégedettsége!

 

Romantikus 3 nap /2 éjszaka a Pollushof Panzióban reggelivel,
pezsgővel, romantikus hangulatú szobával, gyertyafényes vacsorával

9.990,–Ft /fő /éj

A csomag tartalma:

  • szállás 2 ágyas, romantikus hangulatú szobában
  • dekor-elemekkel díszített szoba az érkezés napján
  • bőséges büféreggeli, meleg italok – tea, kávé, kakaó, tej – felvágottak, sajt, müzli, gabonapehely, csoki-golyó, margarin, dzsemek, méz. (vagy kérhető rántotta különböző módon elkészítve- ennek ára +200,-Ft/fő/nap.)
  • 1 üveg BB pezsgő, hűtve, melyet kérésre az étteremben vagy a szobában szolgálunk fel
  • gyertyafényes vacsora 2 fő részére egy alkalommal séfünk ajánlatával (a romantikus vacsora italfogyasztást nem tartalmaz!)
  • az étterem a la carte étel- és ital kínálatának áraiból 20%-ot mi fizetünk Önnek.

A csomag minimum 2 éjszakás foglalás esetén vehető igénybe.

Jelezze foglalási szándékát ITT

Általános információk a szállásfoglalással kapcsolatban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt ünnepnapokra vonatkozó ajánlatainkért érdeklődjön a +36 20 956 4401-es telefonszámon vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen.

romantikus élmények Budapesten - romantikus élmények Budapest vonzáskörzetében - romantikus élmények a Gerecsében - romantikus élmények Csolnokon - romantikus hangulat Budapest vonzáskörzetében - romantikus hangulat a Gerecsében - romantikus hangulat Csolnokon - romantikus hétvége Budapesten - romantikus hétvége a Gerecsében - romantikus hétvége Csolnokon - romantikus hétvége Budapesten kedvezményesen - romantikus hétvége a Gerecsében kedvezményesen - romantikus hétvége Csolnokon kedvezményesen - gyertyafényes vacsora Budapest vonzáskörzetében - gyertyafényes vacsora a Gerecsében - gyertyafényes vacsora Csolnokon