Főoldal Töltődjön fel napfénnyel

Töltődjön fel napfénnyel és friss levegővel a Gerecse zöld övezetében - HÉTKÖZNAPOKON!

A geológusnak jókora halom dachsteini mészkő, a geográfusnak röghegység, a botanikusnak cserjésekkel elegyes karszterdős vidék. A pihenni vágyó embernek pedig a nyugalom szigete: rengetegeivel, jó kilátást adó, mégis könnyen megmászható hegyeivel, eldugott völgyeivel, barlangjaival.

Ez a Gerecse, alig egy ugrásnyira a fővárostól!

Keleti lábainál, idilli környezetben, szinte az erdőbe simulva található a csolnoki Pollushof Panzió. A természet-közeliséggel családbarát környezet, minden kötöttségtől mentes oldott légkör és maximális kényelem párosul!

Túrázzon a Pollushof Panziót körülölelő erdők lankái közt, fedezze fel a Gerecse szépségét!

Panziónktól gyalogosan elérhetőek a könnyebb sétaútvonalak és a nehezebb terepek is!

Túrázzon el a paplanernyősök egyik kedvenc helyére, a Mókus-hegyre, Magyarország második legjobb szélcsatornájának helyszínére, vagy érintse a Nagy-Getét, mely az Országos Kék Túra útvonalának része.

Útközben fedezze fel a táj flóráját és faunáját, ahol ritka, védett növényekben is gyönyörködhet. (Pl.: vetővirág, árvalányhaj, hóvirág )

Fedezze fel a Gerecse szépségeit!

Egy kimerítő kirándulás után mi más eshet jobban, mint egy jó vacsora és egy testet-lelket kényeztető, frissítő aromaterápiás masszázs vagy egy kellemes szauna?!

Mindezt biztosítjuk Önöknek!

Kiváló szakácsaink, felszolgálóink és masszőrjeink várják haza a fáradt túrázókat.

Az esti programon sem kell sokat gondolkodnia. A kikapcsolódásban segít a MoziPub, ahol mozi körülmények közt nézheti meg kedvenc filmjeit, amelyeket bármilyen adathordozón magával hozhat. Szórakozásra tökéletes helyszín a játékterem, ahol átélheti a játék izgalmát. Itt csocsó, darts, tájfun és biliárd várja Önt.

A fitnesz és wellness részlegünk, gyógymasszőrünk és a Jade köves masszázságy is mind az Ön egészségét szolgálja.

Világos és tágas, fürdőszobás szobákban pihenhetnek le vendégeink. A bőséges büféreggeli elegendő tápanyagot biztosít a hosszabb túrákhoz is.

 

standard szoba


Nem kell mindig távoli tájaknak nekivágnunk ahhoz, hogy kikapcsolódjunk. Az élmények olykor iramodásnyi közelségben várnak!


Hagyja maga mögött a város zaját, és engedje el magát a Pollushof Panzió és Étteremben!

„Ha édenkerti élményeket élnek át nálunk, akkor tudhatjuk, jól végeztük a dolgunkat.”
(részlet a vendéglátással kapcsolatos hitvallásunkból)

Miért fizetne többet máshol, ha mi baráti áron biztosítunk Önnek számtalan szolgáltatást?!

Árak ITT


6+1 érv, amiért érdemes a Pollushofban vendégeskedni:


1. MERT a Gerecse erdőségei friss, tiszta levegőt biztosítanak a tökéletes testi és lelki feltöltődéshez.

2. Mert a természet közelségét nem csak a környező erdőkben élvezheti. Ha belefeledkezve szemléli terráriumaink, akváriumaink különleges "lakóinak" sajátságos kis életét, talán megérezheti a természet legfőbb üzenetét: Az élet szép!

3. MERT igazi élményözönben részesülhet, ha aktívan szeretne pihenni. Játéktermünk, fitnesz- és relaxációs részlegünk, játszóterünk és az új MoziPub sokszínű lehetőséget kínálnak a vidám, önfeledt, tartalmas időtöltésre.

4. MERT panziónk kötöttségektől mentes, oldott légköre igazán alkalmas arra, hogy csak önmagára figyelhessen, teljesen ellazulhasson.

5. MERT éttermünk választékában biztosan talál kedvére valót: válogathat kímélő ételekből, hagyományosabb ízekből és ételkülönlegességekből egyaránt.
Mottónk: Házias ízek különlegesen!

6. MERT igyekszünk igényeit úgy kiszolgálni, hogy szép emlékekkel, maradandó élményekkel gazdagodva, jó érzésekkel gondoljon a nálunk töltött napokra, órákra.

S MERT a legfőbb mérce számunkra az Ön elégedettsége!

 

Kiemelt ünnepnapokra vonatkozó ajánlatainkért érdeklődjön a +36 20 956 4401-es telefonszámon vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címen.