Masszázs

pollushof-masszazs.jpg

Masszőrünk által nyújtott római, valamint talp - és nyirokmasszázs a panzióban egyeztetett időpontban vehető igénybe.

A masszázs időtartama: 50 perc,
ára: 6.900 Ft/fő 

A masszírozó mozdulatok felmelegítik a bőrt, fokozzák az anyagcserét, serkentik a nyirok- és vérkeringést. Ez segíti a test méregtelenítését. Az izmok gyúrása feloldja a görcsöket, az ülőmunka és a stressz okozta fájdalmas izomcsomókat, segít az apróbb, mindennapos mozgásszervi panaszokon, az izomlázzal járó fájdalmakon.

Az inter-neuronoknak nevezett idegsejtek a gerincvelő, az agyvelő, az izmok és az ízületek között szállítják az információkat, amelyeknek a fájdalomérzet kialakulásában és enyhülésében van szerepük. A masszázs ezeknek a sejteknek a működésére is hatással van, így képes enyhíteni a kisebb fájdalmakat. A lágy masszázs serkenti a szerotonin nevű "örömhormon" termelődését is a szervezetben, azért érezzük magunkat boldogabbnak a masszírozás után.

Szobafoglalás ajánlatkérés


Név:
Elérhetőség:

Személyek száma:

Csomagajánlat:


Kérjük, olyan e-mail címet adjon meg, amit jelenleg is elér, mert a visszaigazoláshoz szüksége lesz rá. Fizetés történhet: készpénzzel, hitelkártyával, SZÉP kártyával, üdülési csekkel vagy Sodexo, Ticket Restaurant étkezi utalványokkal. Ha később úgy dönt, hogy lefoglalt szállására nem tart igényt, kérjük, mielőbb jelezze felénk, hogy a lefoglalt szobát felszabadíthassuk. A szobák érkezési napon 14 órától távozási napon 11 óráig állnak a vendégek rendelkezésére. 

2521 Csolnok, a Dorogról Csolnokra vezető út mellett, jobbra

 Email: info@pollushof.hu 
 Telefon: +36 33 506 810
 Mobil: +36 20 927 3383
 Gaál Géza: +36 20 956 4401

Partnereink

 

Szép kártya elfogadóhely

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Felhasználási feltételek

Eskuvoitippek.hu

Pollushof Panzió és Étterem © 2019 Impresszum - Adatkezelési tájékoztató