Moziterem

Az általunk kínált moziterem élménye egyedülálló módon ötvözi a kényelmet és szórakozást, így tökéletes szállás moziteremmel családi filmestekhez vagy baráti összejövetelekhez.

Privát moziterem

60+ négyeztméter

24 kényelmes mozis ülőhely

Privát események esetén lenti bárpult

A Pollushof gyermekbarát szállás moziteremmel ideális helyszín az egész család számára, ahol minden korosztály megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást. A panzió saját moziteremmel rendelkezik, amely egyedülálló filmes élményt kínál. Élvezd kedvenc filmjeidet egy hangulatos mozis környezetben, kényelmes székekben és hatalmas vetítővászonnal.

Wellness részlegünk különleges élményeket kínál, kezdve a különféle szaunáktól és jakuzziktól, egészen a nyugtató pihenőterekig. Ideális helyszín a stressz levezetésére és a mindennapi fáradtság elűzésére. Élvezze a relaxáló környezetet, ahol minden apró részlet a tökéletes feltöltődés érdekében lett megtervezve. Tapasztalja meg a megújulás élményét és töltődjön fel energiával panziónk wellness részlegében!

A panzió területén egy mini állatkert is helyet kapott, ahol megfigyeléséhez képes ismertetőkönyvet is biztosítunk, melyben izgalmas tényeket találhatnak róluk. Ezáltal a kicsik játékos módon ismerhetik meg a természet csodáit, így garantált a szórakozás és tanulás egyaránt. Ez a nyugodt és szórakoztató atmoszféra biztosítja, hogy a szülők és gyermekek is megtalálják a számukra ideális kikapcsolódási lehetőséget, akár relaxációról, akár szórakozásról van szó.

Ezen kívül kicsiket és nagyokat egyarát vár egy szórakoztató játékterem is, ahol pókerasztal, biliárd, darts és csocsó gondoskodik a kikapcsolódásról. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást, legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi versengésről. A panzió ilyen sokszínű szolgáltatásaival garantált a teljes kikapcsolódás és a felejthetetlen élmény minden vendég számára.

A Pollushof Panzió ideális helyszín számos különleges rendezvény számára. Akár egy álomesküvőről, legény- vagy lánybúcsúkról, céges rendezvényekről, baráti összejövetelekről, ballagásokról, vagy osztálykirándulásokról van szó, a panzió varázslatos környezete és sokoldalú szolgáltatásai tökéletes hátteret nyújtanak az eseményekhez. A kényelmes szálláslehetőségek, az ízletes helyi ételek és a barátságos személyzet minden vendég számára emlékezetessé teszi az alkalmat.

Egyedi kérésed van? Írd meg nekünk!

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close