Pollushof Étterem

Exkluzív itallap

Kapcsolat
  • Telefon: +36 33 506 810
  • Email: info@pollushof.hu
Nyitva tartás
  • Hétfő - szombat: 8:30 - 20:00
  • Vasárnap: 8:30 - 17:00

Belga sörök

Bavaria IPA 0,0% alkoholmentes
620,-Ft/ü (0,33)

A Bavaria 0,0% IPA négy egyedi komlófajtával és Bavaria sörgyár saját forrásvizével főzött teljesen alkoholmentes sör. Meglepően könnyed ízét és IPA karakterét a nagy gonddal és hozzáértéssel adagolt Citra komlónak köszönheti, valamint az Amarilló és Simcoe komló (az Egyesült Államokból) és az Ella komló (Auszráliából) tökéletes keverékének, melyek a trópusi gyümölcsök és citrusfélék izét és aromáját adják.

Delirium Red 8,0% erős meggyes ale
1590,-Ft/ü (0,33)

Kedvenc rózsaszín elefántunk beszabadult a gyümölcsöskertbe, és nagy örömünkre egy különleges meglepetéssel tért vissza onnan. A Delirium Red készítése során a világhírű Delirium Tremens friss főzetét természetes meggylével keverik, majd hónapokig meggyágyon érlelik, melynek eredményeképp a sör eredeti, markáns ízvilága és a finom gyümölcsíz különleges, üdítő harmóniában olvad össze. Erőteljes és karakteres gyümölcssör.

Delirium Tremens 8,5% erős aranyszínű ale
1590,-Ft/ü (0,33)

A Delirium Tremens üveg címkéjén rumbázó rózsaszín elefántok jelzik ennek a magas alkoholtartalmú sörnek a mértéktelen fogyasztása után fellépő valószínű látomásokat. A sör habtartóssága kicsi, szép óarany színű. Illatába szinte erotikus felhangok keverednek. A hatalmas test fölött lágy, fűszeresen malátás alapíz uralkodik, amelyet felülír elsősorban az alkohol, másodsorban egy nagy, keserű háttéríz, borsos ízjegyekkel. Az utolsó kortyot rövid, keserű utóíz és tartós édesség követi.

Blanche de Bruxelles Rosée málnás búzasör
1090,-Ft/ü (0,33)

Rózsaszín grapefruit színével a Blanche de Bruxelles Rosée enyhén savas, finoman édes ízével figyelemreméltó ízesített búzasör. Az intenzív illat piros és fehér gyümölcsökkel (eper és cseresznye; banán és őszibarack) friss citrusos jegyekkel (grapefruit) és zöldalmával párosul. A Cuberdon – egy hagyományos belga cukorka – és a keserű mandula aromái vaníliás felhanggal a megfelelnek a legkifinomultabb ízlelőbimbóknak is. Ízben könnyű és légies. A Blanche de Bruxelles Rosée finoman édes, enyhén savas az intenzív frissítő érzésért, sokak számára meglepetés lesz.

Floreffe Blond apátsági világos ale
990,-Ft/ü (0,33)

Rövid életű hab és őszibarackszín jellemzi ezt az apátsági stílusú sört. A zárkózott illat után jól érezhetően szeszes-komlós ízeket fedezhetünk fel. A magas alkoholfokot ebben az italban is a hozzáadott kandiscukor biztosítja, de a cukor édessége hiányzik. Ez a sör azoknak lesz a kedvence, akik a teljesen száraz, malátaédesség nélküli apátsági söröket kedvelik kávéval, grillázzsal. A közepesnél nagyobb test mellé először hűvös ízvilág társul, amely később édeskés jegyeket is felmutat. Gyermekkorunk vásári csemegéi tűnnek fel, törökméz, de mindenekelőtt medvecukor, minden mennyiségben. A végén hosszú, intenzív alkoholos utóíz emlékeztet arra, hogy azért már nem vagyunk gyerekek.

Gallica Asterus belga búzasör
890,-Ft/ü (0,33)

Halvány aranysárga színű, az élesztőtől fátyolosan fehér, szűretlen búzasör, az édesebbik stílusban főzve. Már illatában visszaköszönnek a sörfőzés során használt fűszerek, a koriander és a curaçao narancshéj. Visszafogott, mégis izgalmas Ízvilágában a gabona-, és citrusfélék dominálnak. Finoman édes, kellemesen savanykás, és rendkívül frissítő ital!

Kriekenbier Lager 4,5% meggyes
1290,-Ft/ü (0,33)

Hagyományosan készített, valódi belga tradicionális lager (alsó erjesztésű sörtípus, melyet alacsony hőmérsékleten tárolnak), friss helyi meggylével keverve. Elképesztően frissítő sör kellemes, gyümölcsös karakterrel, sima, enyhén malátás lecsengéssel.

Floris Honey mézes búzasör
1290,-Ft/ü (0,33)

Aranyszínű ital finom szerkezetű habbal, igazi sörkülönlegesség. Illata a virágos nyári rétre emlékeztet, de csak addig, míg meg nem kóstoltuk: akkor ugyanis mindent elnyom a lépesméz és a méhviasz semmivel össze nem téveszthető íze. Könnyű testű, üdítően szénsavas jellegű, hosszú, édes utóízű ital.

Orval 6,2% Trappista félbarna ale
1290,-Ft/ü (0,33)

Ha vannak legendás sörök a világon, akkor ez egy azok közül. A tele pohár sötét borostyán színe fölött hosszú életű, kemény, vastag hab jelentkezik. Illatában a citrusfélék csodálatosan friss illata dominál. Ízében a citrusok mellett a méz és a karamell érezhető a legjobban, anélkül, hogy a sör édes lenne. A sör hosszú, komlós-savas utóízzel búcsúzik. A világ legkeserűbb sörei közé számít, de ezt a tökéletes harmónia miatt alig érezzük. Ideális aperitif.

Delirium Nocturnum 8,5% erős barna ale
1590,-Ft/ü (0,33)

Mint, ahogy a neve is tükrözi színe feketébe hajló mélyvörös, akárcsak az éjszaka, amelyet közepesen tartós hab koronáz. Illatában hatalmas intenzitás, ízében mély komplexitás. Óriási test, nyelőcsövet zsibbasztó alkohol. Első kortyra kellemes, egész szájat kitöltő ital, melyet fokozatosan növekvő kísér, mely részben a komlónak, részben a pörkölt malátának köszönhető. Utóízében egyensúlyba kerül az édes, keserű, savanyú ízkombináció.

Delirium Christmas karácsonyi erős barna ale
1590,-Ft/ü (0,33)

Színe a világos teak-fára emlékeztet, vöröses reflexekkel. Illatában karamell és érett trappista sajt kergetőzik. A sör betölti a szájat, szinte "rágható". Ízében a karamella, a méz, a datolya és a kakaó jellegei váltakoznak, erősen likőrös jegyekkel. Magas komló-tartalma a lenyeléskor mutatkozik meg igazán, s az utóízben nehéz eldönteni, hogy a mézes, ajkakat összeragasztó édesség vagy a szájpadlást cserző keserűség érvényesül-e jobban.

Blanche de Bruxelles belga búzasör
990,-Ft/ü (0,33)

A Blanche de Bruxelles fátyolos, halvány szalmasárga színű belga witbier (búzasör). Szűretlen jellegéből fakadóan zavaros látszata és tartós fehér hab képződik a tetején. Finom és hívogató illatot áraszt, amely citrusok, fűszerek és egy csipetnyi élesztő keverékét kínálja. Frissítő narancshéj- és citromillatokat érezhetünk, emellett a koriander és egy csipetnyi szegfűszeg finom jegyei is felfedezhetők..

Floreffe Dubbel apátsági dubbel
990,-Ft/ü (0,33)

Átlátszatlan ital, amely a sötétre főzött feketekávé színét idézi, rövid életű habbal. Diszkrét illat, amely levegőztetés után kibomlik,

Gallica Cytrea barna, citromos alkoholmentes sör
890,-Ft/ü (0,33)

Különleges készítési módjának köszönhetően, a barna sör keserűségét a hozzáadott natúr citromlé teszi teljessé! Új távlatokat nyit az alkoholmentes sörök világában! Fogyasztását 5-8 fokon javasoljuk. Mivel teljesen alkoholmentes, gépjárművezetők és terhes anyák is fogyaszthatják!

Gallica Gloria meggyes búzasör
890,-Ft/ü (0,33)

A Gallica Gloria egy különleges búzasör alapú meggysör, melyben a meggymag kesernyés aromáját kiegészíti a búzasör könnyed savassága. Illata fanyar, színe, akár a burgundi vörösboré. Minden kortyban érezni ennek a különlegesen karakteres meggysörnek az összetettségét, feltűnnek benne a búzasör utánozhatatlan ízjegyei is. Ez az összetettség tökéletessé teszi a pillanatot!

Limburgse Witte Rosé málnás búzasör
1290,-Ft/ü (0,33)

Klasszikus, magas erjesztésű belga búzasör, melyet a belgiumi Opitterben főzne,k a belga hagyományok szerint. A család mindegyiknek jellegzetes, frissítő íze van. A Rosé a narancs és koriander jegyeivel bír, keverve a málna finom, friss ízével, fantasztikusan gyümölcsös.

Floris Kriek 3,6% meggyes búzasör
1290,-Ft/ü (0,33)

Érett burgundi vörösbor szín, intenzív, fanyar meggyillattal, a búzasör élesztőssége nélkül. Peremén finom rajzolatú, a brüsszeli csipkére emlékeztető hab jelenik meg.. Ízében a friss meggy zamatai dominálnak, utóízében tűnnek csak fel a búzasör tejsavas ízjegyei, némi mandulás keserűséggel együtt.

Floris Framboise málnás búzasör
1290,-Ft/ü (0,33)

A sör fáradt bordó színű. Illata elárulja, hogy 30% tiszta málnadzsúzt tartalmaz, búzasörrel jól összeérlelve. Ez a sör a málnáról szól. Savtartalma jelentős, de az édesség szépen egyensúlyozza. Utóízében is jelen van a savasság, pici komlókeserűség, de főleg málna, málna, málna...

Duvel 8,5% erős aranyszínű ale
1290,-Ft/ü (0,33)

Neve arra utal. hogy ez a sör “ördögien” jó. Szalmasárga-aranysárga ital, hosszú életű, kemény habbal. Illatában tiszta komló keveredik almával és némi perverzitással. Magas alkoholtartalma hihetetlenül harmonikusan és elegánsan simul a lekerekedett keserűség mellé. Komplex utóíze hosszantartó, némiképpen vilmoskörtére emlékeztet. Nagy formátumú, testes sör.

Dangerousse félbarna ale
1290,-Ft/ü (0,33)

Dangerousse olyan édes sellő akivel mindenki nagyon szeretne találkozni. A csábítás játék a számára, amivel minden tengerész egyetért. Ő az, akinek mindnyájan udvarolnak, és most már van saját söre is a csábításhoz. Lágy, de erőteljes sör amitől felvidul a szíved. A Dangerousse az a sör, amit mindenképpen meg kell kóstolni, a szomjasoknak pedig igazi életmentő.

Ír sörök

Guinness
2.390,-Ft/ü (0,44)

A Bavaria 0,0% IPA négy egyedi komlófajtával és Bavaria sörgyár saját forrásvizével főzött teljesen alkoholmentes sör. Meglepően könnyed ízét és IPA karakterét a nagy gonddal és hozzáértéssel adagolt Citra komlónak köszönheti, valamint az Amarilló és Simcoe komló (az Egyesült Államokból) és az Ella komló (Auszráliából) tökéletes keverékének, melyek a trópusi gyümölcsök és citrusfélék izét és aromáját adják.

Cseh sörök

Primátor IPA (Indian Pale Ale)
1.190,-Ft/ü (0,5)

Felső erjesztésű IPA stílusú aranybarna sör. Ez az Anglo-Amerikai stílusú IPA fokozódó keserűségi karakterisztikával és lágy gyümölcsös, virágos jegyekkel rendelkezik, köszönhetően a gondosan összeválogatott malátának és a világ különböző helyeiről származó hét féle komlónak, melyeket a főzés eltérő szakaszaiban adtak hozzá. Ennek eredménye a kellemes, kissé malátás íz, melyet fokozódó keserűség követ. A gyümölcsös-virágos, gyantás ízvilág, varázslatos keleti utazásra viszi kóstolóját

Primátor Double 24
1.190,-Ft/ü (0,5)

A Double egy barna porter jellegű sör. Egy új érzéki tapasztalat mindenki számára, aki szereti a szokatlan és érdekes dolgokat. A 24 % extrakt és a 10.5% alkohol tartalom teszi ezt a Cseh sört Európa egyik legerősebbikévé. Az összetevők gondos kiválasztása (öt féle maláta - Cseh, Bavarian, Karamell, színező maláta és búza) adja az alap ízt, melyben a pörkölt maláta dominál. A nagy mennyiségű kivonattól kirobbanó energiával és élettel tölti meg érzékeinket. Éppen ezért mint "sör aperitivet" érdemes fogyasztani. A koromfekete főzet hatalmas krémes habbal tör fel, ha hosszú pohárba töltjük, ezzel is jelezvén, hogy ez a Náchod sörgyár egyedülálló gyöngyszeme. Egy igazi ínyencség

Pilsner Urquell
990,-Ft/ü (0,5)

A Pilsner Urquellt a cseh Plzensky Prazdroj sörgyár főzi és palackozza, s bár sokan próbálták utánozni, az eredetivel megegyezőt azonban sohasem sikerült előállítani. Ez a sör hű eredeti receptjéhez: egyedülálló ízéből ez a különleges márka sohasem veszített. Csodálatosan harmonikus ízét egyedülálló főzési eljárás során nyeri el, amelyben a cefrét rézedényben, nyílt lángon háromszor is felforralják. Az inspirálóan eredeti sör másik titka a kiváló minőségű helyi alapanyagokban, a Zatec-i aromakomlóban, az érett cseh árpában, a speciális sörélesztőben és a különlegesen lágy vízben rejlik. E világhírű cseh sört a gazdagon aranyló szín, és a friss, komlós illat jellemzi. Ízvilága különösen harmonikus: a komló kesernyés ízét mézre és dióra emlékeztető édesség ellensúlyozza, lágy malátaaromája hosszú ideig, üdítően érezteti hatását.

Primátor Exlusive 16
1.090,-Ft/ü (0,5)

Valóban exkluzív sör a kiváló főzeteiről ismeretes cseh sörfőzdéből. A 16-os extrakttartam mellé 7% alkohol társul, így egy robosztus itókával állunk szemben. Külsőleg színe hasonlatos a címke színére, sötétborostyán, már-már narancsos. Fehér habja tömött - s bár szénsavas - egész soká tart. Illata tömény, nagyon karakteres, egyértelműen édes malátás, gyümölcsös. íze markáns, testes és tömény, az alkohol erőteljessé teszi. Csak kortyolva iható. Aromájára az égetett cukor szirupossága a jellemző végig.

Bajor sörök

Paulaner Hefe Weissbier szűretlen, világos búza sör
1.390,-Ft/ü (0,5)

Az igazi, bajor búzasör, melyet mindenki szeretne elérni. A sör szemet gyönyörködtető megjelenése opálos arany testével és krémes habjával beindítja a sörkedvelő fantáziáját. Ezt már csak fokozza a visszafogott ám mégis kifejező banános, gyümölcsös illat, melybe egy kevés komló is belopakodik aromájával. A sok fantáziálástól megszomjazott fogyasztó a sörbe kortyolva meggyőző búzasörrel találkozhat, melynek érzete kellemes, jól eltalált és kiegyensúlyozott, kellemesen gyümölcsös. Finisében ott lapul egy kedves komlózottság, persze a német búzasörökre oly jellemző banános hatással. Klasszikus darab, Bajorország szívéből.

Paulaner Dunkell szűretlen barna búza sör
1.390,-Ft/ü (0,5)

Ami az ellenállhatatlan világos búzasörtől megkülönbözteti, az a nagyobb mennyiségben jelen lévő sötét búzamaláta, amit speciális eljárással nyernek. Ez kölcsönzi a gesztenye színt, friss és erőteljes aromát, ami az őrölt malátára emlékeztet. (Alc. 5,3 %)

Paulaner Hefe Weissbier szűretlen, világos alkoholmentes búza sör
1.390,-Ft/ü (0,5)

Eredeti íz, frissítő élmény – Paulaner alkoholmentes búzasör. Az eredeti szűretlen búzasör élvezete alkohol nélkül. Az utánozhatatlan müncheni életszeretet újabb folyékony bizonyítéka!

Whiskey

Jameson Irish Whiskey (40%)
4 cl/1.590,-2 cl/790,-

A Jameson a világ legnépszerűbb ír whiskeyje, amely háromszoros lepárlással majd legalább 4 évig, tölgyfahordóban történő érleléssel készül. Illata a virágoskertéhez hasonlító, enyhe édeskés jegyekkel. Fűszeres karaktere mellett vanillia ízjegyei is megfigyelhetők, lecsengése közepesen hosszú, fűszeres.

Connemara Irish Peated Whiskey (40%)
4 cl/1.920,-2 cl/960,-

Prémium ír maláta whiskey. Nevét Írország egyik leghíresebb whiskey -régiójáról Connemaráról kapta. Füstös ízjegyeit a tőzegből gyújtott tűz felett szárított sörárpának köszönheti, melyek tökéletesen harmonizálnak édeskés, gyümölcsös aromáival is.

Teeling Small Batch Whiskey (46%)
4 cl/1.860,-2 cl/930,-

Ezt a whiskey egy független ír cég, a Teeling Whiskey Company adja ki. Az elmúlt két évben a Teeling whiskeyk már több, mint 70 díjat nyertek

Bushmills Black Bush Whiskey (40%)
4 cl/1.920,-2 cl/960,-

A "Bushmills Distillery" Írország legrégebben alapított whiskey főzdéje, mely idén ünnepli 400 éves fennállását. Ez az egyetlen olyan whiskey főzde, ahol egy helyen történik a gyártás minden egyes folyamata. A Bushmills ír whiskey közel 400 éves szakértelemmel készül. A "Bushmills Distillery" a világon elsőként kapta meg a jogot whiskey lepárlásra. A Bushmills Black Bush egyedi íze az Olorosso sherry hordóban érlelt single malt whiskey, valamint a grain whiskey blendingelésének köszönhető. Ettől lesz a Black Bush íze olyan egyedi, mint a neve. A skót whiskyvel ellentétben nem kétszer, hanem háromszori lepárlásnak köszönhetôen lesz selymes és lágy. A lepárlóüstök mérete sokkal nagyobb a skót berendezésekhez képest, így a benne készült párlat kevésbé karakteres ízzel bír. A harmadik és egyik legfontosabb különbség az ír és a skót whisk(e)y között, hogy az írek nem használnak tőzeget az árpamaláta melegítéséhez, így a "smaragd szigeten" készített párlatok nem viselik magukon a füstös, tőzeges ízvilágot.

Timorous Beastie Whisky (46,8%)
4 cl/2.380,-2 cl/1.190,-

A Timorous Beastie címkéjén egy egérszerű teremtményt fedezhetünk fel, aki meglehetősen gyámoltalan tekintettel szemléli a világot. Ez a viselkedés elég szokatlan a szörnyeknél, de szerencsére a lény hozott nekünk egy olyan frenetikusan finom párlatot, amivel új életét lehel a Highland whiskyk klasszikus ízvilágába!A 10 éves Timorous Beastie a hamisítatlan Highland-i „vatted malátából készült, amely mesterséges színezés és hűtveszűrés nélkül, 46.8%-os alkoholtartalommal kerül a prémium italboltok polcaira és az ínyencek bárszekrényére. A hegyvidéki párlat egészen egyedi ízeket vonultat fel. Alapkarakterét a fűszeres gyümölcsösség adja, majd mézzel, gabonafélékkel és naranccsal kiegészülve mutatja meg nekünk a Highland aromák mesteri komplexitását. A 10 éves Timorous Beastie nem annyira félénk, ami a szakmai megmérettetéseket illeti, és 2019-ben egészen az ezüstéremig jutott az International Spirits Challenge-en, az Independent Blended Malt Scotch kategóriában.

Rum

Black Barrel Navy Spiced Rum (40%)
4 cl/1.980,-2 cl/990,-

A volt dán gyarmatokról - Virgin-szigetekről és közép Amerikából - származó cukornádból készítenek prémium kategóriás rumokat. A dán királyi haditengerészet történelmének tiszteletére készítették. A rum jellegét elsősorban a fűszerek - szerecsendió, kardamon, fahéj - adják. Édeskés, emellett fás tónusok, diósság, füge, mokka, és tölgyes jegyek is jellemzik. Fogyasztását jégre töltve egy limeval ajánljuk.

Don Rhon Gran Reserva Rum (37,5%)
4 cl/1.980,-2 cl/990,-

Don Rhon Gran Reserva egy rendkívül finom Dominikai rum, melynek alapítója Don Juan Perez Brugal, elhozta a tipikus karibi jellemzőket. Rendkívül ízletes cukornádmelaszból készült, 12 évig tölgyfahordóban érlelt rum. Aromája karakteres, édeskés jellegű. Ízében a fiatal tölgy, vaníliás mandula és karamell érezhető.

Diplomatico Reserva Exclusiva Rum (40%)
4 cl/2.380,- 2 cl/1.190,-

A Diplomatico Reserva Exclusiva kizárólag hagyományos, pot still eljárással készült cukornád párlatokat tartalmaz, amelynek következtében gazdagabb és édesebb, mint a Mantuano. A 12 éves rumokat is tartalmazó ital amellett, hogy rendelkezik a Márka jellegzetes édes-gyümölcsös jegyeivel, igen koncentrált és intenzív karakterrel bír. Elképesztően csábító, érzéki és érzékeny rum. Mély, eleven, dúsgazdag ízekkel rendelkezik. Venezuelai, 12 éves tölgyfahordós érlelésű dark rum. Színe borostyánsárga. Illatának hihetetlenül gazdag aromavilágában az édes, fűszeres jegyzetek keverednek. Többek között felismerhető a banán, az aszalt gyömbér, a fahéj, a kakaó, és a tejkaramella, melyeket a puncs fagylaltra és a gyümölcstortára emlékeztető aromák követnek. Ízvilágát a trópusi gyümölcsök telt zamatán túl, lágy csokoládé és édes tejkaramellás karakterek határozzák meg, melyet lendületes narancsos és vaníliás karakterek gazdagítanak. Komplex ízvilágát igen hosszú, rendkívül érett lecsengés követi. Kiválóságát önmagában fogyasztva, vagy kevés jégre töltve mutatja meg leginkább. Nemzetközi elismerések: 2007 ISC Aranyérem A 2016-os San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese! Egy mesés venezuelai sötét aranyló rum, gazdag édes és gyümölcsös, fantasztikus minõség. Szinte minden komolyabb megmérettetésen arany érmes lett.

Matusalem Clásico 10 Years Rum (40%)
4 cl/1.480,-2 cl/790,-

10 éven át érlelt csodálatos Dominikai Köztársaságból származó rum. A rum érlelése solera eljárással készül, ami azt jelenti, hogy raktárakban tártolt rumokat egymás tetején sorakoztatják és mindig a legalsóból történik a palackozás, majd a pótlás a felette lévőből. Illatában érezhető a lágy karamella, vanília és kókusz. Ízében pedig szerecsendió, vanília és karamell társul a tölgyfa klasszikus jegyeivel.

Gin

Bulldog London Dry Gin (40%)
4 cl/1.320,-2 cl/660,-

„A Bulldog Dry Gin nem nagyapáid ginje” – hirdeti magáról a gyártó. A Bulldog Gin ugyanis modern, díjnyertes, szuper prémium gin márka, amelyet egy olyan angol lepárlóban gyártanak, amelynek immáron 250 éves tapasztalata van a minőségi gin készítés terén. Az egzotikus növények, a minőségi összetevők, valamint a négyszeres lepárlású alkohol találkozásának eredménye ez a kiegyensúlyozott, ropogósan friss gin. A búza a Kelet-angliai Norfolkból, a kristálytiszta víz Walesből, a 12 féle növény pedig a világ 8 különböző országából származik: kínai sárkány szeme növény, török fehér mák, ázsiai lótusz levél, olasz boróka, marokkói koriander, német angyalgyökér, spanyol citrom, kínai édesgyökér, olasz nőszirom, spanyol mandula, ázsiai akác és francia levendula. Minden évben ugyanabból a forrásból szerzik be a növényeket, így tartván fenn a minőséget. A Bulldog Gin vegán-barát és kóser termék. Paul Pacult (Wine Enthusiast Magazine) a Superb (90-95) kategóriába sorolta, és beválogatta a "Top 50 Spirit" közé.

Roku Gin (43%)
4 cl/1.680,- 2 cl/840,-

Roku, az első Japán kézműves Gin

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close