PETRA MINERAL KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE

  • A kedvezményezett neve: Petra Mineral Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04441
  • A projekt címe: Petra Mineral Kft. versenyképességének növelése
  • A szerződött támogatás összege: 5 691 201 Ft
  • A szerződött támogatás mértéke: 70%
  • A projekt befejezési dátuma: 2023.03.13.

A fejlesztés tárgya, célja, a projekt tartalmának részletes bemutatása:

A Petra Mineral Kft. egy 2011-ban alapított vendéglátóipari vállalkozás, mely a helyben nagy múltú Pollushof éttermet és rendezvényközpontot üzemelteti. A járvány paradigmaváltáshoz vezetett a vendéglátóiparban. Annak érdekében, hogy válaszoljunk az utazók új igényeire és elvárásaira, vállalatunk újragondolta működését. A komplexum szolgáltatásai: turisztikai programok lebonyolítása, különös tekintettel a természetközeli turizmusra; csoportoknak igény szerinti agroturisztikai bemutatók, turista útvonalak ajánlása, túravezetővel, valamint vendéglátóipari szolgáltatások nyújtása. A növekvő igények kielégítése érdekében bővítettük szolgáltatásainkat, melyhez a gépi felszerelés mellett a kézműves munka gondosságával váltjuk valóra megrendelőink elképzeléseit. A projekt megvalósításával értéknövelést, a szolgáltatás és minőség javítását értük el.

A technológiai fejlesztés során a Gammo Europe Kft-től megvásárolt, telepített és üzembe helyezett sokkoló hűtő-fagyasztó, elektromos kombisütő, ipari mosogatógép és 4 fiókos hűtőpult szakszerűen kiválasztott energiahatékony modern eszközök, melyek beszerzésével és üzembe állításával tovább növeltük minőségi szolgáltatásaink fejlettségét. A Csizi Frigo Kft.-től beszerzett fagyasztókamra éttermünk hűtőkapacitásának bővítésével alapanyagaink, ételeink frissentartásához, megfelelő tárolásához járul hozzá.

A projekt célja a vállalkozás eszközparkjának bővítése, ezáltal a termelési, ellátási kapacitás minőségi növelése. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező melegkonyhai és egyéb kiszolgáló berendezések, gépek megléte. A projekt fizikai megvalósulásával fentiek teljesítésre kerültek, hatásuk azonnal érezhetővé vált tevékenységünk végzése során.

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close