Játékterem

Dirty Road játékterem

A játékterem mind a 30+ négyzetmétere akár céges rendezvények, születésnapok, lány és legénybúcsúk helyszínéül is kibérelhető. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Mivel játékokat tartogat játékterem?

Csocsó

Darts

Billiárd

Póker asztal

A panzióban minden korosztály számára szórakoztató programok várnak, legyen szó pókerasztalról, biliárdról, dartsról vagy csocsóról. Baráti összejöveteleken és családi versengéseken egyaránt remekül érezheti magát mindenki. A panzió széleskörű szolgáltatásai biztosítják a teljes kikapcsolódást és felejthetetlen élményt minden vendég számára.

A panzió területén található egy mini állatkert is, ahol egy ismertetőkönyv segíti a látogatókat az állatok megismerésében, izgalmas tényeket tárva fel róluk. Ezáltal a gyermekek játékosan fedezhetik fel a természet csodáit, így biztosítva a szórakozást és a tanulást egyaránt. A nyugodt és szórakoztató környezet lehetővé teszi, hogy a szülők és a gyerekek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, akár relaxációra, akár szórakozásra vágynak.

A panzió külön moziteremmel is rendelkezik, ahol a család minden tagja élvezheti kedvenc filmjeit autentikus mozis környezetben. Ez a kellemes és szórakoztató atmoszféra garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást, legyen szó relaxálásról vagy szórakozásról.

A wellness részlegünk különleges élményeket kínál, kezdve a különféle szaunáktól és jakuzziktól egészen a nyugtató pihenőterekig. Ideális hely a stressz levezetésére és a mindennapi fáradtság eltüntetésére. Élvezze a relaxáló környezetet, ahol minden apró részlet a tökéletes feltöltődés érdekében lett megtervezve. Tapasztalja meg a megújulást és töltődjön fel energiával panziónk wellness részlegében!

A Pollushof Panzió ideális helyszín számos különleges rendezvény számára. Akár egy álomesküvőről, legény- vagy lánybúcsúkról, céges rendezvényekről, baráti összejövetelekről, ballagásokról, vagy osztálykirándulásokról van szó, a panzió varázslatos környezete és sokoldalú szolgáltatásai tökéletes hátteret nyújtanak az eseményekhez. A kényelmes szálláslehetőségek, az ízletes helyi ételek és a barátságos személyzet minden vendég számára emlékezetessé teszi az alkalmat.

Egyedi kérésed van? Írd meg nekünk!

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close