Mini állatkert

A Pollushof Panzió gyerekbarát programokat és családbarát időtöltést kínál.

Milyen állatokkal találkozhatsz nálunk?

Egzotikus halak

Különleges rágcsálók

Ritka hüllők

Érdekes kígyók

Gyermekbarát panzió kicsiknek:

Rendelkezünk egyedi ismeretterjesztő könyvvel, amelyből a kicsit megtudhatnak minden érdekességet a mini állatkert lakóiról, amíg a szülők pihennek.

Szezonális különleges programok is helyet kapnak nálunk például szurikáta simogató.

A Pollushof gyermekbarát panziójában a szülők nyugodtan pihenhetnek, miközben a gyerekek felfedezik a mini állatkertet, ahol egzotikus halak, ritka hüllők és érdekes kígyók várják őket. 

Az állatok megfigyeléséhez képes ismertetőkönyvet is biztosítunk, melyben izgalmas tényeket találhatnak róluk. Ezáltal a kicsik játékos módon ismerhetik meg a természet csodáit, így garantált a szórakozás és tanulás egyaránt.

A Pollushof panzió saját wellness részleggel várja a vendégeket, ahol különböző szaunák, jakuzzi és pihenőterek segítik a teljes feltöltődést. A panzióban található egy külön moziterem is, ahol a család minden tagja élvezheti a kedvenc filmjeit egyedi, mozis hangulatban. Ez a nyugodt, szórakoztató környezet garantálja, hogy a szülők és gyerekek egyaránt megtalálják a számukra ideális kikapcsolódást, legyen szó relaxálásról vagy szórakozásról.

Ezen kívül kicsiket és nagyokat egyarát vár egy szórakoztató játékterem is, ahol pókerasztal, biliárd, darts és csocsó gondoskodik a kikapcsolódásról. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást, legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi versengésről. A panzió ilyen sokszínű szolgáltatásaival garantált a teljes kikapcsolódás és a felejthetetlen élmény minden vendég számára.

A Pollushof Panzió ideális helyszín számos különleges rendezvény számára. Akár egy álomesküvőről, legény- vagy lánybúcsúkról, céges rendezvényekről, baráti összejövetelekről, ballagásokról, vagy osztálykirándulásokról van szó, a panzió varázslatos környezete és sokoldalú szolgáltatásai tökéletes hátteret nyújtanak az eseményekhez. A kényelmes szálláslehetőségek, az ízletes helyi ételek és a barátságos személyzet minden vendég számára emlékezetessé teszi az alkalmat.

Egyedi kérésed van? Írd meg nekünk!

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close