Szilveszteri ajánlat

Felejthetetlen szilveszter! Búcsúztasd egyedi bulival az évet!

Egyedi szilveszter? Rendezd nálunk 2024 legnagyobb búcsúbuliját!

Cinema Moto Pub

A kedvenc filmedet vetítheted le mozikörülmények között

Dirty Road Játékterem

Maximális kikapcsolódás a bulizás közben, ahol biliárdasztal, darts, csocsó és zenegép, valamint pókerasztal (pókerkészlettel) áll a rendelkezésetekre

Wellness

6 személyes jakuzzi, Infra szauna, Finn szauna, Dézsazuhany, Parajdi sószoba

Pollushof Étterem és Panzió

Szilveszter 2024

Mit szólnál, ha Pollushof Panzió 15 szobája csak a Tiétek lenne szilveszterkor, amelyekben 45-en fértek el, de ha 60-an jönnétek, azt is meg tudjuk oldani plusz ágyakkal.

Egy igazi, feledhetetlen szilveszteri buli, amit úgy szervezel meg, ahogy Te szeretnéd.

Akár az italt, de még az ételt is hozhatjátok magatokkal, de természetesen a panzió is gondoskodik arról, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt. Választhatsz svédasztalos reggelit és szilveszteri, szintén svédasztalos vacsorát.

Az év utolsó napját egy mozizós, játéktermes, táncolós, wellnesses ünnepléssel teheted emlékezetessé.

Jelentős, csoport-kedvezménnyel veheted igénybe a jacuzzival felszerelt fitnesz- wellness központunkat és a további helyiségeket, amelyeket csak a Pollushofban találsz meg:

Kérd szilveszteri ajánlatunkat!

Felejthetetlen, saját szilveszteri buli a Pollushof Panzióban

A Pollushof panzió saját wellness részleggel várja a vendégeket, ahol különböző szaunák, jakuzzi és pihenőterek segítik a teljes feltöltődést. A panzióban található egy külön moziterem is, ahol a család minden tagja élvezheti a kedvenc filmjeit egyedi, mozis hangulatban. Ez a nyugodt, szórakoztató környezet garantálja, hogy a szülők és gyerekek egyaránt megtalálják a számukra ideális kikapcsolódást, legyen szó relaxálásról vagy szórakozásról.

Ezen kívül a szórakozást seígti egy játékterem is, ahol pókerasztal, biliárd, darts és csocsó gondoskodik a kikapcsolódásról. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást, legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi versengésről. A panzió ilyen sokszínű szolgáltatásaival garantált a teljes kikapcsolódás és a felejthetetlen élmény minden vendég számára.

A Pollushof Panzió ideális helyszín számos különleges rendezvény számára. Akár egy álomesküvőrőllegény- vagy lánybúcsúkról, szilveszter, céges rendezvényekről, baráti összejövetelekről, ballagásokról, vagy osztálykirándulásokról van szó, a panzió varázslatos környezete és sokoldalú szolgáltatásai tökéletes hátteret nyújtanak az eseményekhez. A kényelmes szálláslehetőségek, az ízletes helyi ételek és a barátságos személyzet minden vendég számára emlékezetessé teszi az alkalmat.

Egyedi kérésed van? Írd meg nekünk!

Szilveszter
2024

Panziónk 15 szobával rendelkezik, ezek közül (5 db 2 ágyas, 5 db 3 ágyas, 5 db 4 ágyas)

Igény esetén Svédasztalos Szilveszteri vacsora

Január 1-ére választható reggeli

Panziónk saját étteremmel rendelkezik, ahol bőséges étel- és italkínálattal, mérsékelt árakkal várjuk vendégeinket. Aktuális étel- és itallapunkat megtalálják honlapunkon.

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close