Oktoberfest a Pollushof-ban

By Orsi
2024.10.11.

Oktoberfest a Pollushofban – Ünnepelj velünk egész októberben!

Az ősz beköszöntével itt a sörimádók kedvenc időszaka, az Oktoberfest, és idén a Pollushofban is megteremtjük a hamisítatlan fesztiválhangulatot! 🎉

Mi vár rád a Pollushofban az Oktoberfest idején?

Különleges sörök minden héten
Október minden hetében egy újabb, ritka sörkülönlegességgel készülünk, amelyet a fesztivál tiszteletére kedvezményes áron kínálunk. Ezek a prémium sörök garantáltan elnyerik minden sörkedvelő tetszését, legyen szó egy testesebb, malátás sörkülönlegességről vagy egy könnyedebb, frissítő lager-ről. Az Oktoberfest alatt lehetőséged nyílik, hogy olyan söröket kóstolj, amelyeket talán még sosem próbáltál, hiszen hetente más-más kuriózum kerül az erre a célra kialakított szekrénybe!

Hétvégén svédasztalos kínálat! Szeretnél többet tudni? Olvasd el kapcsolódó cikkünket, a svédasztalos étkezés előnyei-ről.

Elvitelre extra kedvezmény!
Nemcsak helyben fogyaszthatod a héten kínált sört kedvezményesen, de ha elvitelre kérsz belőle, még nagyobb kedvezményben részesülsz. Így a hét fénypontja lehet egy különleges bajor sör, amelyet akár otthon, barátaiddal is megoszthatsz, vagy eltehetsz egy későbbi alkalomra.

Miért érdemes ellátogatni a Pollushofba az Oktoberfest ideje alatt?

Az Oktoberfest a sör ünnepe, és mi a Pollushofban a hagyományos bajor sörök mellett a fesztivál hangulatát is megidézzük. A pörgős hétköznapokból kiszakadva nálunk garantáltan megtapasztalhatod a valódi bajor fesztiválélményt – kiváló ételekkel, egyedi sörökkel és baráti társasággal. Az Oktoberfest alatt nemcsak a sörválasztékunk frissül folyamatosan, hanem étlapunkon is találsz különleges fogásokat, melyek tökéletesen passzolnak az éppen aktuális heti sörhöz.

Koccintsunk együtt!

Az Oktoberfest egész októberben tart a Pollushofban, és alig várjuk, hogy veled is ünnepelhessünk! Nézz be hozzánk, fedezd fel a heti ajánlatainkat, és kóstold meg a bajor sörök legjavát! Ha igazán szereted a különleges söröket, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert mindegyik heti sör limitált mennyiségben elérhető, és ha elvitelre kéred, még nagyobb kedvezménnyel viheted haza!

Ha teljes kikapcsolódásra vágysz, a Pollushof panzió wellness részlege tökéletes választás. A szauna és jakuzzi párosa garantálja a testi-lelki feltöltődést, ahol a meleg gőz és a forró víz segít elűzni a mindennapi stresszt. Ha egy kis különleges élményre van szükséged, a privát moziterem ideális helyszín arra, hogy saját társaságodban élvezhesd a legújabb filmeket. A játékterem pedig további izgalmakat tartogat – legyen szó csocsóról, dartsról vagy billiárdról, mindenki megtalálhatja kedvenc játékát, és új élményekkel gazdagodhat.

Találkozunk a Pollushofban! Prost! 🍻


Hasznos információk:

  • Időszak: Egész októberben
  • Helyszín: Pollushof étterem és panzió
  • Kedvezmények: Heti sör akcióban helyben fogyasztásra és elvitelre

Ne felejtsd el figyelni közösségi oldalainkat és weboldalunkat, hogy elsőként értesülj a heti sörkuriózumokról és az aktuális kedvezményekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
Weboldalunk a lehető legjobb felhasználói élmény és a biztonságos működés érdekében sütiket használ.
Close